2010. november 20., szombat

Raiffeisen NemLepMeg Személyi Kölcsön akció

Raiffeisen NemLepMeg Személyi Kölcsön akció 

Keresse máshol az izgalmakat, mert a Raiffeisen NemLepMeg Személyi Kölcsönnel pénzügyei felől nyugodt lehet.
1 évig fix törlesztőrészlet, forint alapon a pontosan törlesztőknek a Hitelfedezeti Biztosítás első 6 havi díját visszatérítjük! THM: 29,5%*
Tervezze meg pénzügyeit!
Hitelszámítónk segítségével egyszerűen kiszámolhatja, hogy a céljainak megfelelő összeget milyen futamidő mellett érdemes választania, hogy a havi törlesztés ne okozzon nehézséget.
*Az akció a 2010. november 2-től 2010. december 31-ig tartó időszak között igényelt, és legkésőbb 2011. január 12-ig folyósított, 200 000 - 1 000 000 forint kölcsönösszegű, forint alapú fedezet nélküli Raiffeisen NemLepMeg Személyi Kölcsön ajánlatokra érvényes azon ügyfelek esetében, akik valamennyi általuk a Raiffeisen Banknál igénybe vett termék, illetve szolgáltatás tekintetében szerződésszerűen teljesítenek. A THM meghatározása 500 ezer Ft összegre és 3 év Futamidőre a 2010. november 2-án aktuális feltételek illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. Az akció részletes feltételeit keresse az aktuális Lakossági Kondíciós Listában.
Most akár a hitelbírálati díjat is visszakaphatja!
A hitelbírálati díjat jóváírjuk Önnek legkésőbb a kölcsön folyósításától számított 5. hónapban, amennyiben a kölcsön folyósítását követő naptári hónaptól kezdődően legalább 4 egymást követő hónap mindegyikében minimum 30.000 forint értékben vásárol bármelyik Raiffeisen hitel- és/vagy bankkártyájával. (A készpénz-átutalási megbízás [csekk], illetve a postahivatalokban igényelhető egyéb szolgáltatások hitel/bankkártyával történő kifizetése nem minősül kártyás vásárlásnak). A jóváírás részletes feltételei megtalálhatóak a Bank aktuális Lakossági Kondíciós Listájában.
Miért érdemes a Raiffeisen Személyi Kölcsönt választania?
Kedvező hitel mert nem lep meg ez sem :)
  • A kamat és kezelési költség mértéke forint alapú kölcsön esetén 12 hónapig állandó.
  • Magasabb összegű kölcsönhöz juthat adóstárs bevonásával.
  • Kölcsönét bármikor ingyenesen előtörlesztheti.
  • A Bank Személyi Kölcsön Plusz ajánlatot tehet azon ügyfelének, aki a Banknál rendelkezik/rendelkezett személyi kölcsönnel és a Raiffeisen Bank Előzetes hitelbírálata alapján jogosult az ajánlatra.
  • A Bank Egyszerűsített Személyi Kölcsön igénybevételére irányuló ajánlatot tehet azon ügyfeleinek, illetve partnerei ügyfeleinek, akik megfelelnek a Raiffeisen Bank által Előzetesen kialakított szempontoknak.
Könnyen elérhető hitel
  • Fedezet és kezes nélkül igényelheti.
  • Igénylését gyorsan elbíráljuk.
  • Alig pár perc alatt megtudhatja munkatársunktól az Előzetes bírálat alapján a felvehető kölcsön várható összegét a 06-40-48-48-48-as telefonszámon.
Szabadon felhasználható hitel
  • Bármire fordíthatja a felvett összeget: akár tandíjra, lakásfelújításra, gépkocsi vásárlásra, utazásra, bármilyen fogyasztási cikk vásárlására, vagy egyéb hiteleinek kiváltására is.
Plusz szolgáltatás
  • Hitelfedezeti védelmet igényelhet kölcsöne mellé.
Hitelfedezeti védelem - hitelfedezeti biztosítás
  • Kedvező díj
  • Egyszerű igénylés
  • Védelmet nyújt családjának az előre nem tervezhető eseményekkel járó anyagi nehézségek ellen a vonatkozó feltételek alapján-
Tervezze meg pénzügyeit!
További hasznos információk
Felhívjuk szíves figyelmét, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének fogyasztóvédelmi honlapjára (www.pszaf.hu/fogyasztoknak) és az ott szereplő termékleírásokra, összehasonlítást segítő alkalmazásokra (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program).

Fedezet nélküli Raiffeisen Személyi Kölcsön jellemzői
Kölcsön összege 200.000 Ft - 5.000.000 Ft
Futamidő forint alapon 12 - 84 hónap*
Kölcsön devizaneme forint
Folyósítás, törlesztés forintban
Adóstárs 2 millió Ft feletti kölcsönösszeg esetén a Bank kötelezően Adóstárs bevonását írja elő.
Közjegyzői okirat 1,2 millió forint feletti kölcsönösszeg esetén a Bank közokiratba foglalt egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozatot kér Adóstól/Adóstárstól
Kamatláb A kölcsön futamideje alatt változhat
* 200 ezer - 405 ezer Ft-os összegsávban a maximum Futamidő 5 év.

A Bank egyedi esetben, illetve egyes terméktípusoknál a fentiektől eltérhet. Részletes feltételek az aktuális Lakossági Kondíciós Listában találhatóak.
Tervezze meg pénzügyeit!
Hitelszámítónk segítségével egyszerűen kiszámolhatja, hogy a céljainak megfelelő összeget milyen futamidő mellett érdemes választania, hogy a havi törlesztés ne okozzon nehézséget.
A hitel felvétele előtt, kérjük olvassa el tájékoztatónkat a hitelek árfolyam- és egyéb kockázatairól!
Bankunknál a felvett kölcsöne mellé Hitelfedezeti Védelmet igényelhet, a részleteket megtalálja a Hitelfedezeti Védelemről szóló tájékoztatónkban.
Az első évben forint alapú fedezet nélküli Személyi Kölcsön esetén (a példák a 2010. augusztus 23-tól benyújtott igénylésekre érvényesek visszavonásig):
Kölcsön összege Futamidő
5 év 7 év
500 000 Ft 14 578 Ft 12 420 Ft
800 000 Ft 23 324 Ft 19 872 Ft
1 200 000 Ft 34 524 Ft 29 309 Ft
1 500 000 Ft 43 155 Ft 36 636 Ft