2010. november 21., vasárnap

K&H ingatlanfedezetű személyi hitel K&H-személyi-hitel

Az ingatlanfedezetű személyi hitel részeként kialakítottunk egy új formát: a Bank által meghatározott megtakarítási típusú életbiztosítással összekötött hitelt.

A két termék összekapcsolásával – hitel és életbiztosítás - a megfelelő feltételek megléte esetén Ön jelentősen kedvezőbb feltételekkel juthat hitelhez.

Előnyök:
  • a normál (annuitásos) hitelezési konstrukciókhoz képest lehetséges alacsonyabb havi törlesztő részlettel (nemtől, kortól, egészségügyi állapottól függően)
  • életbiztosítási védelem a teljes futamidőre
  • baleseti halál esetén biztosítási védelem a kölcsön teljes összegére,
  • a biztosítás után érvényesíthető adókedvezmény

A hitel összege: A minimális finanszírozási igény 1 millió forint, maximum 100 millió forint (minimálbéres finanszírozás esetén: a mindenkori bruttó minimálbérnek megfelelő törlesztőrészlet alapján kalkulált összeg lehet a maximális kölcsönösszeg legfeljebb 20 millió forintig), de a hitel összege legfeljebb a fedezet
Forint alapon:

      • forgalmi értékének 75%-ával és hitelbiztosítéki értékének 60%-ával kiszámított összeg közül az alacsonyabb lehet
      • forgalmi értékének 75%-ával és hitelbiztosítéki értékének 50%-ával kiszámított összeg közül az alacsonyabb lehet – nem K&H banki hitel kiváltása esetén
Euró alapon:
      • forgalmi értékének 60%-ával és hitelbiztosítéki értékének 60%-ával kiszámított összeg közül az alacsonyabb lehet
      • forgalmi értékének 60%-ával és hitelbiztosítéki értékének 50%-ával kiszámított összeg közül az alacsonyabb lehet – nem K&H banki hitel kiváltása esetén.
A hitel futamideje: fix 10, vagy 15, vagy 20, vagy 25 év
Azonban bármikor , részben vagy teljes mértékben előtörleszthető.

A hitel törlesztése:
A futamidő alatt az adós havonta fizeti a fennálló tőketartozás után számított kamatot és kezelési költséget a Bank részére, valamint, ezzel egyidejűleg, a biztosítási díjat a Biztosító részére. A futamidő végén a tőke összegét a Biztosító fizeti ki a Banknak a biztosítási összegből.

Haláleseti és elérési szolgáltatás:
Baleseti haláleseti szolgáltatás:
a Biztosító a baleseti halál napján a forintban meghatározott finanszírozási igényt – csökkentve az esetleges előtörlesztések összegével – plusz a haláleseti biztosítási összeg (1 millió forint) és az aktuális kötvényérték közül a nagyobbik összeget fizeti ki a Banknak, amellyel a Bank díjmentesen végtörleszti az Ön hitelét. Amennyiben a biztosítási kötvény értéke magasabb a halál napján fennálló kölcsöntartozásnál, abban az esetben a hiteltartozáson felüli összeg az örökös(öke)t illeti meg.

Nem baleseti haláleseti szolgáltatás: a Biztosító a halál napján érvényes biztosítási kötvény értéke és a halál napján érvényes haláleseti biztosítási összeg (1 millió forint) közül a nagyobbik összeget fizeti ki a Bank részére, amely összeggel a Bank díjmentesen előtörleszti a kölcsönt. A fennálló hiteltartozáson felüli összeg az örökös(öke)t illeti meg.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Bank fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit a vonatkozó szerződés, az Általános Szerződési Feltételek, a K&H Bank Üzletszabályzata, valamint az aktuális hirdetmény tartalmazza, melyek megtekinthetők a bankfiókokban és a www.kh.hu internetes oldalon.

A kölcsönigényléshez szükséges dokumentumokról részletesen az igénylési dokumentumok cím alatt olvashatnak, illetve további információkat bankfiókjaink nyújtanak. Az Általános igénylési dokumentumok és Üzleti hitelek, igénylési dokumentumokban felsoroltak egyaránt szükségesek a hitel igényléséhez.