2010. november 21., vasárnap

Erste-bankkártya - Erste SuperShop Bankkártya

Gyakran vásárol a SuperShop hűségprogram partnereinek üzletében? Már rendelkezik Törzsvásárlói kártyával? Szeretne vásárlásaival még több SuperShop pontot gyűjteni?

Ha az Erste SuperShop Bankkártyát választja, a bank által adott extra pontokkal gyorsabban gyűjtheti pontjait! A SuperShop az egyik legdinamikusabban fejlődő többpartneres törzsvásárlói program Magyarországon. Erste SuperShop kártyájának előnyeit országosan közel 900 elfogadóhelyen és bankfiókban élvezheti.

A SuperShop programról
  • A SuperShop törzsvásárlói program pontbeváltó partnerei: Spar Csoport (Spar, InterSpar, Kaiser’s), OMV töltőállomások, OBI, Burger King, Patika Hálózat, Photo Hall.
  • Ha Ön SuperShop törzsvásárlói kártyával rendelkezik, és a SuperShop partnereinek üzletében vásárol, akkor minden befejezett 100 forint vásárlási összeg után – OMV-nél történő tankolás esetén minden befejezett 1 liter üzemanyag vásárlása után – 1 alappontot ír jóvá a SuperShop az Ön kártyáján.

Ha Ön gyakran vásárol a SuperShop partnereknél vagy már rendelkezik SuperShop törzsvásárlói kártyával, akkor igazán megéri az Erste SuperShop Bankkártyát választania:
  • 2 az 1-ben: az Erste SuperShop Bankkártya egyesíti a bankkártya és a törzsvásárlói kártya funkcióit, azaz fizetésre és pontgyűjtésre egyaránt használható, nem kell ehhez 2 külön kártyát magával hordania.
  • Ha a SuperShop pontgyűjtő partnereinek üzletében vásárol, és az Erste SuperShop Bankkártyával fizeti vásárlását, akkor minden befejezett 100 forint után – üzemanyag vásárlása esetén minden befejezett 1 liter után – 2 pontot kap, mert a bank +1 pontot ad Önnek. Így az Erste pontokkal a SuperShop alappontokat megduplázhatja.
  • Összegyűjtött pontjait a SuperShop pontbeváltó partnereinél válthatja be. 1 pont beváltása a SuperShop pontbeváltó partnereinél történő vásárlás során 1 Ft értékű engedményre jogosít.
  • Akkor is lehetősége van rá, hogy az Erste SuperShop Bankkártyával gyűjtse a pontokat, ha nem Erste SuperShop Bankkártyával egyenlíti ki az üzletben a számlát (hanem például készpénzzel vagy utalvánnyal). Ebben az esetben a vásárlás összege után járó SuperShop alappontokat írja jóvá Önnek a SuperShop (a bank által adott 1 Erste pontot nem).
  • Összegyűjtött pontjai beváltását is intézheti az Erste SuperShop Bankkártyával.
  • Társkártyát is igényelhet hozzá, így a családnak lehetősége van közösen, egy pontfolyószámlán gyűjteni a pontokat.
  • Nyereményjátékokban, extra pontgyűjtő akciókban vehet részt vele.
  • Ha születés- vagy névnapján vásárol és a SuperShop kártyaigénylő adatlapján ezen adatait megadta, dupla pontot kap Erste SuperShop Bankkártyás vásárlásai után.
  • Ha a SuperShop kártyaigénylő adatlapon feltett valamennyi kérdésre válaszol, 200 ajándék ponttal tölti fel a SuperShop a kártyáját kezdésnek.
  • A pontgyűjtő és pontbeváltó helyek aktuális listáját megtalálja a www.supershop.hu oldalon.

A pontgyűjtés és pontbeváltás feltételeit az
Erste SuperShop Bankkártya és Hitelkártya Pontgyűjtő Feltételei, valamint a
SuperShop Általános Részvételi Feltételek Kártyabirtokosok részére (a továbbiakban: ÁRF-KB) elnevezésű dokumentumok tartalmazzák.

Most különösen megéri Erste SuperShop Bankkártyát igényelnie, mivel a 2010. december 31-ig a bankhoz benyújtott Erste SuperShop főkártya és a társkártya igénylések esetében a kártya kibocsátási díja 0 forint.

Akciók!

  • Vásárlás-visszatérítési akció! Erste SuperShop Bankkártyájával 2010. december 19-ig történt vásárlásai összegének 10%-át* – legfeljebb 5 000 forintot – visszatérítjük Önnek.
  • Ráadásul az első 10 000 Erste SuperShop kártyabirtokost egy értékes kuponfüzettel ajándékozzuk meg! **
* A vásárlás-visszatérítési akció az Erste SuperShop kártyákra vonatkozik, amelynek részleteiről a
Lakossági Bankszámla és betéti kamat Hirdetmény 2.1. számú mellékletéből tájékozódhat.
** A kuponfüzetben a SuperShop törzsvásárlói program partnerei által felajánlott kedvezményes vásárlási lehetőségeket találhat, amelyek 2011. január 31-ig használhatók fel.

Az Erste SuperShop Bankkártya többféle kártyaképpel igényelhető!

Erste, SPAR, OMV, OBI

Az Erste SuperShop Bankkártyával végezhető műveletek

Az Erste SuperShop Bankkártya a világ bármely pontján használható vésett, betéti típusú bankkártya. A bankkártyával végzett tranzakciók során Ön bankszámlája egyenlegét használja. A bankkártyával a vásárláson és készpénzfelvételen túl készpénzt fizethet be bankszámlájára bármely postahelyen, valamint lekérdezheti bankszámlája aktuális egyenlegét is a Bank saját ATM-jein és bankfiókjaiban, valamint postahelyi POS terminálokon is.

Az Erste SuperShop Bankkártya további jellemzői és igénylésének feltételei

  • Bármely bankfiókunkban nyithat Erste SuperShop bankszámlát, amelyhez Erste SuperShop Bankkártyát igényelhet. Erste SuperShop Bankkártya kizárólag Erste SuperShop bankszámlához igényelhető!
  • Ha az adott hónapban legalább 90 000 Ft jövedelemutalás érkezik a bankszámlára legfeljebb kettő részletben, akkor a következő hónapban Erste Bankcsoport ATM-jeinél (belföldön vagy külföldön)a SuperShop Bankkártyával végrehajtott készpénzfelvétel korlátlan számban díjmentes.
  • Az Erste SuperShop Bankszámla teljes körű szolgáltatást nyújt a pénzügyeinek intézéséhez, segítségével a nap 24 órájában intézhetők a pénzügyek a bankfiók felkeresése nélkül (akár otthonról, akár munkahelyéről vagy a világ bármely részéről) TeleBank vagy NetBank szolgáltatásunk segítségével.
  • SMS KártyaŐr szolgáltatás havi díja a SuperShop főkártyához díjmentes.
  • Az Erste SuperShop számlatulajdonos részére főkártya igényelhető, amelyhez több társkártya kerülhet kibocsátásra (pl. családtagok, rokonok számára).
A bankkártya igényléséhez kérjük, hozza magával személyi, azonosító iratait. Bankkártyáját átveheti postai úton, illetve igény szerint bármely bankfiókunkban (a Hirdetmény szerinti díj ellenében).
Ha Ön már rendelkezik SuperShop törzsvásárlói kártyával, akkor kérjük, vigye magával az igényléshez, annak érdekében, hogy a bankkártyás vásárlások után járó pontokat meglévő SuperShop pontfolyószámláján írhassuk jóvá.