2010. november 20., szombat

Otp-Hitelkártyák Otp-Hitelkártya - Vásároljon most, fizessen később! VISA és MasterCard Klasszik hitelkártya

  • A hitelkeret alapvetően az Ön által igazolt nettó jövedelemtől függ.
  • Ha a türelmi időszak végéig visszafizeti a hitelkeretből felhasznált teljes összeget, vásárlásai kamatmentesek. Amennyiben nem a teljes összeget fizeti vissza, a kamat a felhasznált hitelkeret összege alapján kerül felszámításra.
  • Ön döntheti el, hogy a türelmi időszak végéig a hitelkeretéből felhasznált teljes összeget, vagy csak egy részét fizeti vissza. Az egyik esetben a teljes hitelkerete, míg a másik esetben a hitelkeretének fennmaradó része a következő hónapban továbbra is rendelkezésére áll.
  • Kérésére havi számlazáráskor SMS üzenetben tájékoztatjuk a minimálisan fizetendő összegről és a fizetési határidőről.
  • Az OTPdirekt Kártya Kontroll szolgáltatással a kártyával történt vásárlásokról és készpénzfelvételről SMS-t kérhet.
  • A hitelkártyák mindent tudnak, amit a hagyományos bankkártyák. Már csoportos beszedési megbízás is megadható a kártyákra, sőt, egyes típusok esetén vásárlási visszatérítés jár a terhelt összeg után.
  • Nem kell félnie a túlköltekezéstől, mert napi készpénzfelvételi és vásárlási limiteket állíthat be, hogy még nagyobb biztonságban érezhesse magát az esetleges visszaélésekkel szemben.
Széles körű elfogadással és sokoldalú szolgáltatásokkal rendelkező dombornyomott, internetes vásárlásra is alkalmas OTP hitelkártya. 
Az OTP Klasszik VISA vagy MasterCard hitelkártyát választva az OTP Bank 150.000 - 600.000 Ft közötti hitelkeretet biztosít Önnek, melyet bármikor szabadon felhasználhat. 

Igénylési feltételek 

OTP Klasszik MasterCard vagy VISA hitelkártyát azon 18. életévüket betöltött devizabelföldi természetes személyek igényelhetnek, akik 
  • legalább 3 hónapja lakossági folyószámlával rendelkeznek bármely magyar banknál és
  • legalább 3 hónapos folyamatos munkaviszonyból vagy nyugdíjból származó, legalább havi nettó 60.000.-Ft igazolt rendszeres jövedelemmel rendelkeznek. 

Igényeljen társkártyát is! 

Ne csak Ön részesüljön a hitelkártya biztosította előnyökben! Igényeljen hozzátartozójának társkártyát, hogy Ő is élhessen az Ön részére megállapított hitelkeret nyújtotta lehetőségekkel!